La Berești, violența extremă nu ține cont de gen

La Berești, violența extremă nu ține cont de gen
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Bătaia nu este ruptă din rai și nu are cele mai fericite consecințe, nici pentru cel care o primește, nici pentru cel care o dă

Doi localnici din Berești, un bărbat și o femeie, aflați la jumătatea vieții, au ajuns în pușcărie, aflând pe pielea lor ca principiul învățat din tată-n fiu nu este tocmai sănătos. El, cu vârsta de 47 de ani, a fost găsit vinovat de violență în familie, fiind dovedit ca agresiv cu cei apropiați. A fost condamnat de Tribunalul Galați la doi ani de închisoare, pe care și-i va petrece în Penitenciarul Galați, după ce polițiștii de la Urmăriri au pus în aplicare mandatul emis de instanța de judecată.

După gratii își va petrece sărbătorile și o femeie de 50 de ani, tot din Berești, pentru care verdictul dat de judecător a fost și mai dur. Cinci ani va trebui să stea în închisoare femeia găsită vinovată de comiterea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Condamnata a fost încarcerată în Penitenciarul Galați, urmând, probabil, să fie transferată într-o unitate de deținere specială pentru femei. 

Citit 1369 ori Ultima modificare Luni, 11 Decembrie 2023 10:22

1 comentariu

  • postat de marr
    Luni, 11 Decembrie 2023 19:01
    86.124.203.***
    Asta e ...in loc sa-ti faci de treaba , sa spargi un lemn ceva ...spargi capu' la familie .
    S-au rezolvat problemele , nu ?
    0
    7

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.