Târg și tombolă de Crăciun, flashmob și demonstrație de karate (FOTO)

Târg și tombolă de Crăciun, flashmob și demonstrație de karate (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În perioada 6-8 decembrie 2023, elevii, profesorii și părinții au fost implicați într-o serie de activități captivante menite să evidențieze reușitele și pasiunile care definesc Colegiul Economic "Virgil Madgearu" din Galați, după cum am aflat de la prof. Oana Irimia.

Ceremonia de deschidere a Zilelor CEVM a avut loc în cancelarie, mai prietenoasă decât de obicei, unde elevi și profesori s-au adunat pentru a marca împreună debutul evenimentelor. Discursurile inspiraționale ale reprezentanților ISJ Galați, ale partenerilor din comunitatea locală și ale conducerii școlii au subliniat importanța educației în formarea caracterelor elevilor și au încurajat spiritul de echipă.

Ziua a continuat cu o serie de ateliere fascinante, workshopuri atractive, expoziții, dezbateri, târguri, activități sportive. Seara, într-un cadru festiv, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini", întreaga familie CEVM a participat la Serbarea de Crăciun, din care nu au lipsit surprizele, momentele artistice, scenetele, zâmbetele, emoțiile și recunoștința.

A doua zi, voluntarii CEVM au organizat Târgul de Crăciun și Târgul Bunătăți de la Bunica, urmat de nelipsita tombolă de Crăciun. "Cu toții ne-am bucurat de momentele magice, ne-am inspirat unii de la alții, ne-am îndulcit, ne-am întrecut în decorațiuni, dans, karaoke și prăjituri", a povestit prof. Oana Irimia.

Activitățile nu s-au oprit aici. În a treia zi, un flashmob i-a adus laolaltă pe elevi, profesori și părinți. A urmat o demonstrație de karate, iar la finalul sărbătorii, un concurs în cadrul căruia a fost aleasă cea mai frumoasă clasă.

"Cu siguranță, această sărbătoare i-a apropiat pe elevi, care au învățat că educația nu este doar despre note și examene, ci și despre descoperirea și împărtășirea frumuseții fiecărui individ. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în activitățile colegiului, precum și invitaților care și-au exprimat bucuria de a fi prezenți la aceste manifestări", a încheiat prof. Oana Irimia.

Mai multe detalii, pe http://www.zilelecevm.fun.

Citit 1143 ori Ultima modificare Marți, 12 Decembrie 2023 22:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.