George Stângă, președinte PNL Galați: „România are buget pentru 2024!"

George Stângă, președinte PNL Galați: „România are buget pentru 2024!"
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
George Stângă, președinte PNL Galați: „România are buget pentru 2024!" 
Președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, a anunțat că, după polemici puternice, „după episoade reprobabile din partea unor parlamentari ai opoziției", miercuri a fost votat bugetul pentru 2024.
„Este un buget care, deși nu este la nivelul așteptărilor tuturor, reușește să asigure un fundament stabil pentru anul viitor. Un lucru pozitiv după dezbaterea bugetului din Parlament este amendamentul PNL prin care ne asigurăm că taxele și impozitele nu vor fi crescute anul viitor de Guvernul condus de Marcel Ciolacu.
Într-o perioadă plină de provocări și probleme, conturarea unui buget care să asigure un nivel de trai decent pentru cetățeni a fost o sarcină dificilă. Cu toate acestea, am reușit să alocăm fonduri semnificative pentru investiții, educație și transporturi, precum și pentru creșterea pensiilor", a spus liderul PNL Galați.
George Stângă a precizat că „unul dintre elementele cheie ale bugetului pentru 2024 este alocarea substanțială pentru investiții, care reprezintă 7,2% din Produsul Intern Brut (PIB). Aceasta este o măsură esențială pentru dezvoltarea economică a țării și crearea de noi locuri de muncă".
Totodată, președintele PNL Galați a subliniat că „bugetul pentru anul 2024 pune accent pe investiții, educație, transporturi și creșterea pensiilor, elemente esențiale pentru creșterea nivelului de trai al cetățenilor
 
 
(P)
Citit 749 ori Ultima modificare Joi, 21 Decembrie 2023 11:34