Spiritul sărbătorilor la Berești!

Spiritul sărbătorilor la Berești!
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Anul acesta, sărbătorile de Crăciun au fost cu totul deosebite în micul orășel din nordul județului Galați. 
 
Berestenii de toate vârstele s-au putut bucura de un program deosebit în acest an. 
 
Magia a început sâmbătă și duminică, 16 și 17 decembrie, cu cea de a treia ediție a Târgului de Crăciun. Au fost două seri pline de obiceiuri, colinde și zâmbete, la Berești fiind prezentate atât momente artistice ale copiilor din localitate, cat și ale invitaților din Tecuci, Liesti, Cavadinesti, Târgu Bujor, Plesa sau Radesti. Momentul cel mai emoționant a fost ca in fiecare an cel al Corului SF Rafail al Protoieriei Tg Bujor. Toti copiii prezenți au primit cadouri de la Moș Crăciun. 
 
Tot în spiritul sărbătorilor s-a desfășurat și Cupa Bucuriei - cupa caritabila de fotbal în sala, cu 13 echipe participante, în urma căreia s-au strâns fonduri pentru a face o mică bucurie bătrânilor din localitate. 
 
Asta nu e tot! Copiii s-au bucurat de încă o surpriză din partea tânărului primar Mihai Bejan - o vizită la Pationoarul din Bârlad ce urmează a fi repetată în luna ianuarie cu toți copiii care își doresc. 
 
Magia sărbătorilor nu s-a oprit aici și copiii beretenilor au fost vizitați și de Autobuzul lui Moș Crăciun, sâmbătă 23 decembrie.
 
Și pentru ca tradiția să nu moară, pentru al doilea an consecutiv se va organiza la Casa de Cultură din Berești și balul de Crăciun cu formația Trio Band Bârlad, o petrecere la care sunt așteptați toți beresteni și nu numai! 
 
Sărbători fericite tuturor vă urează primarul orașului Berești, Mihai Bejan
(P)
Citit 1029 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Decembrie 2023 16:16