Un șofer beat și fără permis a fost arestat la Galați

Un șofer beat și fără permis a fost arestat la Galați
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Un brăilean prins în urmă cu două zile conducând o mașină prin Galați, deși se afla într-o stare de ebrietate vecină cu coma alcoolică, a ajuns după gratii. Conducătorul auto avea permisul suspendat, au stabilit polițiștii care l-au oprit în trafic, dar și o alcoolemie uriașă în aerul expirat. 1,59 la mie a fost valoarea indicată de etilotest, în timp ce analizele de sânge din probele prelevate la spital au indicat mai mult decât dublu, 3,95 la prima probă și 3,75 la a doua probă, recoltată la interval de o oră.

Brăileanul este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului și conducere cu permisul suspendat, fiecare dintre fapte putându-i aduce până la 5 ani de închisoare. Până una-alta, el își va petrece următoarele 30 de zile în arestul Poliției Galați, după ce Judecătoria a admis propunerea de arestare preventivă formulată de Parchet.

Citit 1925 ori Ultima modificare Vineri, 12 Ianuarie 2024 15:29

1 comentariu

  • postat de Geos
    Duminică, 14 Ianuarie 2024 08:31
    5.13.153.***
    Daca esti prims, pe strada, beat sau drogat si cu o arma alba in mana organele confisca imediat arma. Daca ar proceda la fel si cu mașinile zmeilor credeti ca ar mai savarsi si a doua infractiune?
    0
    15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.