Un bărbat s-a autoincendiat în Cimitirul Central din Constanța

Un bărbat s-a autoincendiat în Cimitirul Central din Constanța
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a ajuns în stare gravă, cu arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului, după ce şi-a dat foc în Cimitirul Central din Constanța.

Potrivit informaţiilor oficiale transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, pe 24 ianuarie 2024, în jurul orei 10,15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Bărăganului, în Cimitirul Central, un bărbat s-ar fi autoincendiat.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 66 de ani a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, având arsuri în proporție de 80 la sută pe suprafața corpului. Cercetările sunt efectuate în continuare de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, au transmis reprezentanții IPJ.

Potrivit jurnaliştilor constănţeni, bărbatul este intubat,ventilat mecanic și se află în stare gravă.

 

Citit 778 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Ianuarie 2024 12:52

1 comentariu

  • postat de Apocalips
    Miercuri, 24 Ianuarie 2024 12:58
    89.137.137.***
    S-a autoincendiat din cauza nedreptatilor, a coruptiei din tara, a saraciei, a lipsurilor, a durerilor provoate de oameni toxici si rai si a hotilor de la engie si electrica. Omul nu a mai suportat si va muri , se va elibera de ciume !
    2
    12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.