Companiile Alewijnse și Hauzer își intensifică colaborarea

Companiile Alewijnse și Hauzer își intensifică colaborarea
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

 

Companiile Alewijnse și Hauzer își intensifică colaborarea

  

Ambele companii sărbătoresc anul acesta, compania Alewijnse împlinește 135 de ani de existență iar compania Hauzer Techno Coating un număr de 135 de proiecte finalizate cu succes. Colaborarea durabilă dintre cele două companii a devenit în timp un parteneriat solid în domeniul producției de utilaje inovatoare utilizate pentru îmbrăcarea în metal a celulelor de combustibil și a altor produse. Acest domeniul industrial este influențat de cererea tot mai mare de soluții sustenabile și de dezvoltarea tehnologiei bazate pe hidrogen.

Parteneriatul dintre cele două companii este în plină dezvoltare, compania Alewijnse semnând un număr de șapte comenzi noi în ultimele două luni. Această creștere evidențiază cererea crescândă de echipamente speciale de acoperire în straturi, folosind tehnologia PVD, cu aplicabilitate în industria construcției de mașini, maritimă, aerospațială și medicală.

Evoluția tehnologiei bazată pe hidrogen joacă un rol vital în acest context. Numărul de companii care produc celule de hidrogen este în creștere, precum și investiția în utilaje care pot face acoperire în straturi la calitate mare, la scară largă. Straturile protectoare previn atât coroziunea și fricțiunea, și asigură totodată prelungirea duratei de viață a celulelor de combustibil.

O legătura crucială

În domeniul producției echipamentelor de acoperire în straturi, compania Alewijnse joacă un rol foarte important. Compania Hauzer utilizează sisteme de acoperire în linie, în care etapele separate ale procesului pentru pompele de vid, gravarea, acoperirea și aerarea au loc în mai multe spații. Panourile complexe de control pe care Alewijnse le livrează, la calitate ridicată, sunt esențiale pentru acest proces de producție.

Andrei explică: ‘Compania Alewijnse furnizează sisteme de distribuție și panouri de control durabile, fiabile și inovatoare, care stau la baza controlului și cererii în acest domeniu industrial. Panourile noastre electrice gestionează funcționarea mașinilor, a benzilor transportoare și a altor componente, precum și alimentarea cu energie și protecția motoarelor. Ca un serviciu complet, noi furnizăm și cablajul și conectăm totul în mod ordonat în panourile care sunt apoi integrate în dulapurile mecanice Hauzer.’

Un parteneriat unic

‘Colaborarea dintre cele două companii este unică și funcționează pe bază de încredere, respect, sprijin reciproc și gândire pe termen lung‘, adaugă Andrei Oprea, Team Lead Panel Building. ‘Pe lângă faptul că livrăm calitate în termenele proiectelor, contribuim și cu idei pentru a obține configurație optimă și producție eficientă.

Ceea ce diferențiază această colaborare este capacitatea de a construi acolo unde se află clientul. Având orientare internațională, compania Alewijnse are propriile facilități de producție în Olanda, România și Vietnam. Acest lucru ne permite să oferim cele mai bune servicii clienților din Europa și Asia, inclusiv prețuri competitive, linii logistice scurte și flexibilitate. Disponibilitatea de a asigura service și întreținere sporesc și mai mult calitatea generală a colaborării.

La Alewijnse, suntem interesați să ținem pasul cu companii precum Hauzer. Dorim să colaborăm cu acest tip de companii pentru a dezvolta noi tendințe, să gândim împreună cu ele noi design-uri, pentru a putea aduce valoare adăugată atunci când vine vorba de sustenabilitate, consum de energie, inovații și soluții noi. Construcția de panouri este o profesie de sine stătătoare, în cadrul căreia putem oferi consultanță optimă sectoarelor maritim și industrial. Acesta este punctul forte al companiei Alewijnse pe care îl oferim clienților noștri."

Despre Alewijnse

Alewijnse are peste 130 de ani de experiență în furnizarea de soluții electrice și de automatizare personalizate pentru proiectele clienților din întreaga lume.

 

Instalații electrice și automatizări

Compania noastră lucrează în fiecare an la un număr mare de instalații electrice și automatizări în sectoare precum iahturi, proiecte navale și guvernamentale, dragare, offshore și industriale. Această activitate include contracte pentru proiecte de construcții noi, retehnologizări, reparații și întreținere. În segmentul industrial, suntem specializați pe apă potabilă, sectorul alimentar și proiecte specifice din sectorul prelucrător.

Ca integrator de sisteme care lucrează în parteneriat cu clienții săi, furnizăm o gamă cuprinzătoare de soluții tehnice. Acestea includ instalații electrice, distribuție electrică, sisteme de generare și propulsie, de automatizare a proceselor, audio-video și IT, de siguranță și securitate, de navigație și comunicații.

Un viitor sustenabil

Ca răspuns la nevoia tot mai mare de operațiuni sustenabile, ne străduim să proiectăm și să implementăm sisteme de propulsie ecologice și eficiente energetic pentru partenerii maritimi și industriali aflați în căutarea unor niveluri ridicate de sustenabilitate.

Pe lângă sediul central în Olanda, avem sucursale în România, Franța și Vietnam. Peste 1.000 de angajați flexibili și foarte pregatiți susțin clienții din întreaga lume, oferind calitate înaltă și atenție la detalii.

 

 (P)

 

Citit 985 ori Ultima modificare Vineri, 16 Februarie 2024 09:15