S-au asfaltat deja 8 km de drum la Cudalbi

S-au asfaltat deja 8 km de drum la Cudalbi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Erată: Trei kilometri de fundație de șosea, la Cudalbi (26 februarie 2024)


La Cudalbi s-au asfaltat 8 km de drumuri interioare, într-un proiect mai amplu, cu finanțare de 21 de milioane de lei prin Programul "Anghel Saligny".

Se vor executa lucrări pentru reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere prin asfaltarea a 10 tronsoane de drumuri de interes local (străzi) din comuna Cudalbi, județul Galați, ce însumează o lungime de 9,085 km. „Modernizare drumuri de interes local în comuna Cudalbi” e un program derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA).

Primăria asigură o coparticipare de 10 milioane de lei, care va fi mai mică prin rectificările bugetare care vor avea loc. De altfel proiectul are alocate și sume pentru cheltuieli neprevăzute, ne precizează Camelia Tiron, de la Compartimentul de achiziții al comunei.

Parcursul proiectului nu a fost deloc unul liniștit. Procedura de licitație publică a fost contestată inițial, dar până la urmă lucrarea a început după o nouă licitație. Povestea o știm de la fostul primar al comunei, Grigore Gheonea, al cărui mandat, aşa cum am scris, a încetat recent prin ordin de prefect.

 

Citit 2256 ori Ultima modificare Luni, 26 Februarie 2024 15:53

1 comentariu

  • postat de Asfalt dorit
    Luni, 26 Februarie 2024 07:41
    89.136.4.***
    La Odaia Manolache se asfalteaza vreo strada anul acesta?
    1
    5

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.