Trei kilometri de fundație de șosea, la Cudalbi

Trei kilometri de fundație de șosea, la Cudalbi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În articolul "S-au asfaltat deja 8 km de drum la Cudalbi", apărut în ediţia din 26 februarie, s-a strecurat o greșeală, din cauza unui viciu de comunicare, pentru care ne cerem scuze. Cei opt kilometri despre care se face vorbire în articol nu sunt încă asfaltați.

Potrivit ing. Viorel Pruteanu, de la firma Brialbet Drăgănesti, executantul lucrărilor de la Cudalbi, stadiul actual al proiectului este următorul: în aceste zile se lucrează la fundația drumului, s-au efectuat săpăturile, s-a stabilizat terenul, s-a pus stratul de balast şi stratul de piatră spartă pe o porțiune de aproximativ 3 kilometri, respectiv pe străzile Ştefan Cudalbu, Florilor și Caișilor; în continuare se lucrează pe străzile Recoltei și Florilor la compactare, după care se va proceda la asfaltare.

Citit 3576 ori Ultima modificare Luni, 26 Februarie 2024 15:37

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de un cetatean
    Miercuri, 06 Martie 2024 02:44
    84.232.160.***
    in Galati avem traditie ziarsitica mare, mi-aduc aminte de vestitul corespondent al radio romania la galati care ne anunta cum autoritatile muncesc din greu sa dea zapada de pe strazile necirculabile, in timp ce la galati vantul sufla praful de peste o luna de zile.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.