Hoț din Galați, spaima blocurilor din județul vecin

Hoț din Galați, spaima blocurilor din județul vecin
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un gălățean în vârstă de numai 19 ani a ajuns în custodia poliției și mai apoi în arest după ce, timp de o săptămână, a luat la rând mai multe blocuri din Bârlad. Tânărul a mers în județul vecin cu intenția fermă de a se căpătui furând orice și gândindu-se că așa va scăpa mai ușor, s-a orientat către scări de bloc, unde putea pătrunde și ieși cu ușurință. Timp de mai multe zile, a furat diverse bunuri pe care proprietarii le lăsaseră pe casa scărilor sau în alte spații comune, fără să fie prins. Asta i-a dat curaj și a încercat același lucru și cu un autoturism parcat în fața unui bloc, dar asta i-a adus ghinion. Poliția i-a luat urma și până la a-l prinde efectiv nu a mai fost decât un pas. 

”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat ar fi pătruns prin efracție, în perioada 26 martie – 1 aprilie 2024, în scări de bloc și într-un autoturism parcat în municipiul Bârlad, sustrăgând mai multe bunuri. Prejudiciul creat, în valoare de 2.200 de lei, a fost recuperat și predat părților vătămate”, au anunțat reprezentanții IPJ Vaslui.

Gălățeanul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, după care Judecătoria Bârlad a admis propunerea Parchetului și a dispus arestarea preventivă a suspectului, sub acuzația de furt calificat în formă continuată. 

Citit 1896 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2024 17:12

1 comentariu

  • postat de Iancu Jianul
    Vineri, 05 Aprilie 2024 10:24
    5.13.143.***
    Cine fura azi un ou, E BOU! felix motanul prejudiciaza statul cu 440 mil $ in anii 90 din firma Crescendo, este prins cu 60mil E.. va plati in zeci de ani SI SCAPA prin scarbosenia antenelor de spalare de creier a votantilor fraieri SIMPLU! Si cate si mai catzu' buget 7 pib nu 5.7! Plecati!
    2
    5

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro