Bătăi cu sticle și cuțite pe prispa magazinului

Bătăi cu sticle și cuțite pe prispa magazinului
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Patru persoane au fost reținute, trei ajungând în arestul Poliției, în urma unei bătăi generale care a avut loc la un magazin sătesc, la finele săptămânii trecute. ”Distracția” de weekend a avut loc pe terasa unui magazin din comuna Drăgușeni, unde se vând băuturi alcoolice. Mai mulți clienți adunați la o bere s-au luat la ceartă, beligeranții împărțindu-se rapid în două grupuri. În conflictul general, la care au participat persoane cu vârste cuprinse între 14 și 61 de ani, s-au împărțit pumni, lovituri de sticle și s-au scos chiar cuțitele, susțin polițiștii, chemați ulterior prin 112. 

”În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Ulterior, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cercetările au fost continuate de polițiștii de la Poliția Orașului Târgu Bujor și de la Secția 5 Poliție Rurală Rădești, iar după audieri și după administrarea materialului probator, față de patru bărbați, cu vârstele de 27, 26, 25, respectiv 23 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore”, a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Doar tânărul de 23 de ani a scăpat de arest, el fiind plasat sub control judiciar, ceilalți trei primind mandate de arestare pentru 30 de zile de la Judecătoria Tg. Bujor. 

Citit 3195 ori Ultima modificare Marți, 14 Mai 2024 18:06

2 comentarii

  • postat de Gigel
    Miercuri, 15 Mai 2024 19:06
    5.13.171.***
    Ghiorlaneala marca red neck.
    0
    4
  • postat de Lae Chiorul
    Miercuri, 15 Mai 2024 09:03
    128.127.117.***
    Acolo la beutură se pune țara la cale.Acolo se otărăște cine va fi primar și consiglierre.Nu puteț face nimic.Să cuuurgăăă berea.Când de dor le cântă Lae,tremură cupa pe masă.Când de jale cântă Lae....Zboară cupa pe fereastră.
    1
    8

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.