Mii de parfumuri contrafăcute, descoperite de inspectorii vamali

Mii de parfumuri contrafăcute, descoperite de inspectorii vamali
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud au confiscat aproximativ 18.000 parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de aproape 20 de milioane de lei, informează Autoritatea Vamală Română (AVM).

"Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa au reţinut aproximativ 18.000 parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Parfumurile au o valoare totală de aproape 20.000.000 lei şi au fost descoperite ca urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din Emiratele Arabe Unite, aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în Ploieşti, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, inspectorii vamali au efectuat controlul fizic asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din Emiratele Arabe Unite, aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în Ploieşti.

"Ca urmare a controlului, inspectorii vamali au descoperit aproximativ 18.000 parfumuri susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru mai multe mărci protejate la nivel internaţional", se mai precizează în comunicat.

Conform AVM, valoarea totală a bunurilor, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproape 20 de milioane de lei. Mărfurile contrafăcute prezintă riscuri care pun în pericol sănătatea şi siguranţa cetăţenilor.

Citit 2367 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Mai 2024 23:30

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro