Brăileanul Cristian Ciauşu, în finala “Românii au talent” (VIDEO)

Brăileanul Cristian Ciauşu, în finala “Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Naistul brăilean Cristian Ciauşu, a cărui mamă este solistă la Ansamblul „Doina Covurluiului” din Galaţi, s-a calificat în marea finală „Românii au talent” de la Pro Tv. Tânărul artist a oferit un moment tulburător vineri seară, în cea de-a doua semifinală a competiţiei, interpretând piesa „The Lonely Shepard”. Reacţiile juriului au fost pe măsura voturilor pe care naistul le-a primit şi datorită cărora s-a calificat în finală.

„Cristiane, chiar ai reuşit să ne aduci aminte de maestrul Gheorghe Zamfir, pentru că ai făcut o alegere extrem de înţeleaptă - după părerea mea - şi ai reuşit să intersectezi două mulţimi: mulţimea admiratorilor lui Gheorghe Zamfir şi mulţimea admiratorilor tăi. Pentru că piesa a venit în variantă 2024! Deci o demonstraţie perfectă pentru tine”, a spus Andi Moisescu.

„Ascultându-te, mă gândeam: aș sta un spectacol întreg şi te-aş asculta fără să simt cum trece timpul. Eşti foarte talentat”, a exclamat Dragoş Bucur.

„Vreau să-ţi mulţumesc pentru că în zilele astea parcă tot mai rar vedem şi ascultăm naiul, un instrument atât de sensibil, care aduce atâta dulceaţă şi atâta bucurie sufletului!”, a spus Andra.

Mihai Bobonete a sintetizat cel mai bine momentul: „Eşti unul dintre puţinii concurenţi de la «Românii au talent» la care văd efectiv talentul, nu omul! Tu eşti simplu, eşti discret, dat talentul tău se aude şi se simte!”,

Cristian va avea nevoie de susţinerea şi de voturile noastre în finala „Românii au talent” de vineri, 31 mai 2024!

Cine sunt finaliştii acestui sezon „Românii au talent”

Sezonul fenomen „Românii au talent” şi-a ales finaliştii care se vor înfrunta pentru marele premiu în seara de vineri, 31 mai 2024. Este vorba despre: Calisthenics România, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN, Villia, Dora Debreczeni, Cristian Ciaușu, Ansamblul Hecenii și Ana Nuță.

Acestora, li s-a adăugat și Anastasiia Beaumont, care a primit un wild card din partea celor patru membri ai juriului.

Tot juriul i-a ales şi pe concurenţii care îşi dispută Premiul de Originalitate de la „Românii au talent” 2024: VAN, Karlos Tănăsucă, Iustin Cazacu și Carla Munteanu.

Citit 2227 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2024 10:09

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Luni, 27 Mai 2024 07:54
    5.13.171.***
    Felicitari, foarte frumos.Mult succes in continuare.
    1
    7

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro