Amendați pentru că au dat distracția pe scandal

Amendați pentru că au dat distracția pe scandal
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Petrecerea fără puțină ceartă nu e petrecere, au considerat mai mulți gălățeni care au participat, în weekend, la manifestările organizate cu diverse prilejuri în județ, dar în principal în municipiul Galați

Echipajele de intervenție constituite din polițiști și jandarmi au avut de muncă la cele zece manifestări cultural-artistice, aglomerările de oameni nefiind lipsite de incidente provocate de cei care au depășit fie limitele consumului de alcool, fie ale bunului-simț. Cei peste 250 de jandarmi mobilizați în patrule de monitorizare a ordinii publice au depistat aproape 20 de situații de escaladare a unor conflicte spontane, izbucnite de la diverse pricini mărunte. 

”În 19 situații jandarmii au prevenit escaladarea unor conflicte spontane, au îndepărtat persoanele care tulburau ordinea și liniștea publică, care adresau injurii și expresii jignitoare altor participanți la manifestările publice, totodată fiind aplicate măsuri sancționatorii în cuantum total de 6.100 lei”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Patrulele de jandarmi au fost solicitate să intervină și la opt incidente semnalate prin 112 și au verificat peste 500 de persoane prin aplicația e-Dac. 

Citit 1962 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iunie 2024 08:13

1 comentariu

 • postat de ICTosca
  Joi, 06 Iunie 2024 12:17
  5.13.216.***
  Vai..ce inaltator. jandarmi care "indeparteaza persoanele ce tulbura ordinea si linistea publica" Bag sama atunci ca trogloditii care isi baraie motoretele de cu seara si pana dupa miezul noptii si cocalarii posesori de farase cu tobe tunate fac parte din normalitate..Normalitatea rosie..
  0
  3

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.