Lucian Bute, campion şi la imobiliare

Lucian Bute, campion şi la imobiliare
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

După retragerea din ring, pugilistul gălăţean Lucian Bute și-a direcționat interesul spre investiţiile imobiliare. Fostul campion mondial al versiunii IBF, acum în vârstă de 44 de ani, a intrat în afaceri la îndemnul unor prieteni din comunitatea românească din Montreal, oraş în care s-a stabilit încă din perioada în care se afla în activitate.

A început cu o investiție de două milioane de dolari canadieni într-un bloc de 24 de apartamente, decizie care s-a dovedit extrem de profitabilă. "Locatarii știu că este clădirea mea. Mă recunosc și respectul este reciproc. Încercăm să oferim cel mai bun serviciu posibil", a declarat Bute, într-un interviu pentru publicația "Journal de Montreal". Lucian Bute gestionează apartamentele pe care le-a cumpărat la Montreal împreună cu soția sa, Elena.

Cetățean canadian de 12 ani, Bute mai deține o casă în oraşul Laval, din apropiere de Montreal, precum și un apartament de vacanță în statul american Florida.

Citit 8759 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2024 23:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro