Eveniment sportiv pentru tatăl răpus de scleroză

Eveniment sportiv pentru tatăl răpus de scleroză
În imagine, Cornel Vlad
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Vremurile grele fac oamenii puternici și, în spiritul acestei credințe, alergătorii din Galați și Brăila se vor mobiliza săptămâna viitoare pentru a-i da o mână de ajutor lui Cornel Vlad, în încercarea de a-și recupera sănătatea și viața.

Gălățeanul în vârstă de 47 de ani, tată a doi copii, diagnosticat cu o scleroză laterală amiotrofică, boală care i-a schimbat cursul vieții la 180 de grade în doar câteva luni, va fi subiectul unui eveniment sportiv și caritabil pe 20 februarie 2021. Sâmbătă, în Parcul Monument, pe aleea principală, militarul gălățean Laurențiu Cobzaru îi așteaptă pe toți cei care vor să se implice, prin mișcare, în sprijinirea acestui om aflat într-o luptă teribilă pentru viață. Cei care vor să îl ajute pe Cornel Vlad să strângă o parte din suma de 14.000 de euro, necesari unui transplant de celule stem la clinica turcă "Oncotherm", sunt așteptați începând cu orele 12,00 să alerge și să facă o faptă bună. Fiecare va dona cât va dori, banii strânși urmând să fie predați direct familiei.

Cornel Vlad are mare nevoie de ajutor urgent, pentru că boala avansează galopant, cu riscuri mari să îi afecteze organele interne și, într-un final, să îl răpună de tot. Veniturile actuale ale familiei, de nici 4.000 de lei lunar, nu permit strângerea rapidă a sumei necesare, de aceea orice ajutor este binevenit. Cei care nu pot ajunge la evenimentul de pe 20 februarie, îl pot ajuta pe Cornel Vlad donând bani într-unul din conturile deschise la BRD, pe numele soţiei, Viorica Vlad: RO40BRDE180SV34192741800 (LEI), RO08BRDE180SV34193381800 (EUR).

Orice ajutor contează și este important!

Citit 8308 ori Ultima modificare Vineri, 19 Februarie 2021 13:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.