Meci CARITABIL pentru copiii defavorizaţi. Iată ce JUCĂTORI CELEBRI vor fi prezenţi pe teren gălăţean

Meci CARITABIL pentru copiii defavorizaţi. Iată ce JUCĂTORI CELEBRI vor fi prezenţi pe teren gălăţean
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un meci de mare atracţie se anunţă a fi întâlnirea dintre foşti stelişti - semifinalişti ai „Cupei UEFA - 2006” şi formaţia Clubului „Danubius”, a poliţiştilor gălăţeni.

La oaspeţi şi-au anunţat prezenţa jucători de mare valoare, precum gălăţeanul Sorin Gheonea, dar şi Petre Marin, Vali Badea, Sorin Paraschiv, Rică Neaga, Gigel Coman sau Cornel Cernea, fost jucător al FC Oţelul.

Se vor juca două reprize a câte 30 de minute, partida fiind găzduită de Sala Sporturilor „Dunărea”. Organizatorii - Clubul „Danubius” - invită cât mai mulţi spectatori la faţa locului, pentru că vor avea ce vedea. Un gest deosebit al clubului organizator este acela că întâlnirea are un caracter caritabil.

Donaţiile celor din teren, precum şi ale invitaţilor din tribună vor fi oferite Fundaţiei „Familia”, din Galaţi, unde trăiesc copii proveniţi din familii aflate în dificultate.

Marele meci va începe la ora 12,00, duminică, 22 noiembrie, iar intrarea va fi liberă.

Citit 2947 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 20:19

1 comentariu

 • postat de Galatean Mandru
  Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015 16:05
  5.13.148.***
  Rusine celor care aduc stelisti la Galati. Puteati face orice altceva, dar nu cu stelisti. Se foloseste eticheta de meci caritabil pentru a promova echipa lui Becali. (...) Ne-am chinuit atatia ani sa schimbam mentalitatea in Galati si voi ce faceti, ni-i bagati inapoi pe gat pe acesti indivizi. (...)
  2
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.