Drumul de Cuca, un pericol pentru şoferi

Drumul de Cuca, un pericol pentru şoferi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cei care pun în pericol siguranţa traficului pe DN 24D sunt chiar constructorii care lucrează în această perioadă la reabilitarea şoselei. La această concluzie au ajuns poliţiştii de la Circulaţie, care în primele trei zile ale acestei luni au efectuat o serie de controale în teren, pentru a verifica felul în care societăţile prestatoare respectă normele de executare a lucrărilor şi avizele emise de Serviciul Rutier.
Controalele efectuate pe DN 24D, la lucrările care se fac pe segmentul cuprins între comunele Cuca şi Băleni, au certificat faptul că muncitorii societăţii care reabilitează şoseaua nu îşi bat foarte tare capul vizavi de respectarea normelor de siguranţă. Astfel, prin ignorarea unor obligaţii, ei pun în pericol siguranţa traficului, favorizând producerea de accidente. "Au fost constatate deficiențe în ceea ce privește semnalizarea corespunzătoare a lucrărilor, precum și în ceea ce privește măsurile de înlăturare a obstacolelor aflate pe partea carosabilă, balast şi piatră spartă, măsuri pe care executantul lucrării ar fi trebuit să le ia pentru asigurarea fluidizării traficului rutier", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Responsabilă de neregulile constatate a fost găsită persoana desemnată să răspundă de respectarea condiţiilor de lucru, aceasta fiind amendată cu 26.100 de lei. Societatea a scăpat mai uşor, primind doar un avertisment, prin care i s-a pus în vedere să respecte condițiile prevăzute în aviz.

 

Citit 7958 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2020 16:05

1 comentariu

 • postat de ION
  Luni, 18 Mai 2020 14:24
  165.225.32.***
  DRUMURILE DIN TARA UN PERICOL PENTRU SOFERI ,...NU DOAR DRUMUL DE CUCA.....NICI NU STIU UNDE VINE CUCA...ASTA ....

  99.9 % DIN DRUMURILE DIN TARA , ...ATUNCI CAND TRAVERSEZI O CALE FERATA, TREBUIE SA MERGI CU 5 KM LA ORA.....ASA DE BUNA ESTE FACUTA TRECEREA.....NU AM VAZUT O TRECERE CALUMEA....

  CHIAR NIMENI NU SESIZEAZA TREABA ASTA..?

  ALTI BOSCHETARI CARE NU-I INTERESEAZA..
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.