Restricţii rutiere pentru opt ore în zona IREG

Restricţii rutiere pentru opt ore în zona IREG
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Primăria Galați informează că marți, 9 februarie, în intervalul orar 8,00 - 16,00, pentru buna desfășurare a lucrărilor care se execută pe strada Anghel Saligny, în zona IREG, circulația autovehiculelor se va desfășura conform schiței prezentate.

Astfel, autoturismele care circulă pe strada Anghel Saligny dinspre Biserica „Sf. Mina” către Stadionul "Oţelul", la intersecţia cu bulevardul Siderurgiştilor, vor putea vira la stânga sau la dreapta. Maşinile care circulă pe Anghel Saligny dinspre Stadionul "Oţelul" către Biserica „Sf. Mina” vor avea acces în bulevardul Siderurgiştilor pe breteaua de descărcare la dreapta, ceea ce le va permite accesul pe direcţia de deplasare înainte, la stânga sau la dreapta. Iar autoturismele care circulă pe strada Siderurgiştilor nu vor mai putea executa virajul la stânga pentru a intra pe Anghel Saligny.

"Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier îi rugăm pe conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Circulația mijloacelor de transport în comun nu va fi afectată", mai transmite municipalitatea.

Lucrările se derulează în cadrul proiectului european de "Modernizare linii tramvai și carosabil străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918".

Citit 2244 ori Ultima modificare Duminică, 14 Februarie 2021 13:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.