Evaluaţi acest articol
(26 voturi)
3 comentarii

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut marți dimineață, 6 aprilie 2021, pe bulevardul Traian Vuia, în zona "Prinț și Cerșetor ". O mașină a ajuns pe trotuar după ce șoferul a tras de volan în încercarea de a evita coliziunea cu un alt autoturism, care virase la stânga fără a-i acorda prioritate. Mașina scăpată de sub control a lovit pietonii, provocându-le numeroase leziuni. Răniții au fost preluați de ambulanțe și duși la spital.

Victimele sunt două femei, de 47 și 63 de ani, și un bărbat, de 53 de ani.

Șoferul care i-a lovit a plecat inițial de la locul accidentului, fiind identificat ulterior de polițiști, în persoana unui bărbat de 48 de ani.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Citit 3843 ori Ultima modificare Joi, 08 Aprilie 2021 00:58

3 comentarii

 • postat de Katia Marți, 06 Aprilie 2021 23:22 89.136.0.*** Link la comentariu
  0
  5

  Poate nu cunoasteti ca echipamentele de monitorizare video (camere), oricum reactioneaza autonom cand in incidente sunt implicate persoane publice, politruci si beizadele ale primelor categorii cu comportament de interlopi, luand pauze de resetare, sau din motive de mers la toaleta! Nici masinariile nu mai sunt ce au fost odata. Asta pana cand cei aflati la butoanele si pupitrele dispeceratelor de supraveghere nu vor fi inlocuiti de roboti, care nu vor mai acuza defectiuni, deoarece acestea se vor remedia singure si vor trece automat pe sateliti si energie solara daca se intrerupe alimentarea, iar imaginile nu vor putea fi sterse din Galati/Romania. Pana atunci, daca ne va permite covidul, sa visam la o Romanie ca afara, scuipand semintele pe oriunde, consumand bere la pet la colturi si scari de bloc (fara a uita sa lasam locco, semnele idioteniei, libertatii anarhice si primitivismului educatiei ultimilor 30 de ani)!

  Raportează
 • postat de paloma Marți, 06 Aprilie 2021 18:04 5.13.134.*** Link la comentariu
  1
  9

  Primaria pune borduri si betoane in zonele verzi, nu are competenta in siguranta cetatenilor !!!

  Raportează
 • postat de M16 Marți, 06 Aprilie 2021 13:32 86.120.255.*** Link la comentariu
  1
  37

  Primăria Munikipiului Galați a auzit de camere de supraveghere a traficului în cel puțin 80-90% din intersecțiile mari din oraș ? În felul ăsta, dacă am avea și un departament de verificare a traficului care să colaboreze constant cu Poliția Rutieră poate că făptuitorii ar fi prinși mult mai repede.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.