Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Un bărbat, în stare de ebrietate, a fost depistat în timp ce dormea cu capul pe volan. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au fost sesizați de conducătorii mijloacelor de transport în comun cu privire la faptul că, la intersecția străzilor Ionel Fernic cu Drumul de Centură, se află staționat un autovehicul care îngreunează traficul.

Ajunși la fața locului, polițiștii locali au constatat că în autoturism, pe locul șoferului, se afla o persoană de sex masculin, care dormea cu capul pe volan. Existând suspiciunea că aceasta ar avea probleme de sănătate, oamenii legii au deschis portiera, încercând să poarte un dialog, însă au constatat că șoferul emana halenă alcoolică și se afla în stare vădită de ebrietate.

Oamenii legii au trecut la identificarea acestuia și văzând că șoferul intenționează să plece cu autoturismul, au solicitat prezența la fața locului a unui echipaj de la Serviciul Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Galați, în vederea continuării cercetărilor.

Citit 1788 ori Ultima modificare Vineri, 30 Aprilie 2021 01:32

Media

1 comentariu

  • postat de eu Joi, 29 Aprilie 2021 08:13 86.124.203.*** Link la comentariu
    2
    6

    Daca a dormit buhaiul in masina de la 6 dimineata pana la pranz, cum am citit in alta parte, la revedere dosar penal. O fi facut si pe el in masina, ca urina tot proba biologica e, sarumana si la gara ! Norocul lui, data viitoare poate ia si vreun nefericit pe capota inainte sa traga un nani in intersectie.... Doamne apara si pazeste !

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.