Conducea fără permisul necesar

Conducea fără permisul necesar
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un gălățean, în vârstă de 25 de ani, a fost depistat, la controlul de frontieră, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, deşi nu deţinea un permis de conducere corespunzător.

Bărbatul a fost oprit în trafic, miercuri, 8 septembrie, pe raza localității Frumuşiţa, conducând un ansamblu rutier format dintr-un autovehicul şi o remorcă. La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis valabil pentru categoria E, necesar pentru a putea conduce ansamblul auto în cauză. Cu privire la cele descoperite, acesta a declarat că a împrumutat remorca, dar nu a considerat ca fiind important faptul că nu are permis corespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule.

În consecință, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Citit 1405 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Septembrie 2021 01:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.