Accident cu trei mașini, pe bulevardul Traian Vuia
Foto: Monica Zanet

Accident cu trei mașini, pe bulevardul Traian Vuia
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Un accident în care au fost implicate nici mai mult, nici mai puțin de trei mașini a avut loc, în această seară, pe bulevardul Traian Vuia din Galați. Martorii aflaţi la fața locului susțin că ar fi vorba despre un accident produs din cauza alcoolului, ba, mai mult, se pare că șoferul vinovat de producerea coliziunii nu ar avea nici permis de conducere. Acesta ar fi pierdut controlul volanului și a ricoșat în alte două autovehicule.

Din fericire, evenimentul care s-ar fi putut sfârși tragic s-a soldat doar cu pagube materiale. În consecință, șoferul va fi, cel mai probabil, cercetat penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Citit 4003 ori Ultima modificare Vineri, 10 Decembrie 2021 21:15

2 comentarii

 • postat de Mânza V.
  Luni, 06 Decembrie 2021 21:56
  89.39.81.***
  Despre accidentul de azi dimineață de la intrarea în Tămăoani dinspre Galaţi, nu scrie nimeni? În jurul orelor 7 a.m. am văzut un autoturism cu roţile-n sus pe sensul de mers spre Galaţi, sens blocat la acea oră si politia care făcea măsurători... M-aș bucura să nu fi fost victime, rămânând un accident „neinteresant", doar pentru statistica poliției rutiere!
  1
  4
  Raportează
 • postat de Tony
  Luni, 06 Decembrie 2021 05:01
  5.13.207.***
  Seara si accidentul in oras , politia apare doar cand e un asemenea carambol in rest nebuneala totala pe strazile orasului si cati ca individul respectiv conduc fara permis auto.
  0
  27
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.