Trei tineri, răniți într-un accident la Liceul CFR
Foto: Foto: GDSG

Trei tineri, răniți într-un accident la Liceul CFR
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Un eveniment rutier soldat cu nu mai puțin de trei răniți, două mașini distruse și o afectare gravă a traficului a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, pe bulevardul George Coșbuc, într-o intersecție în care au loc frecvent coliziuni pe fondul neacordării de prioritate.

În impactul care a antrenat două autoturisme a fost implicată mașina condusă de un șofer de 64 de ani și una la volanul căreia se afla un tânăr de 19 ani, din Ivești, venit în oraș cu mai mulți prieteni.

Ambele mașini au plecat concomitent de la semafor, iar în momentul în care una a virat la stânga, pentru a intra pe strada Aurel Vlaicu, a fost lovită în plin de cealaltă. Mașinile au derapat și s-au lovit de stâlpii de beton, din impact, trei tineri, unul de 20 de ani și alți doi de 19 ani, aflați în mașina șoferului din Ivești, fiind răniți. Toți au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul de Urgență pentru îngrijiri medicale.

Niciunul dintre șoferi nu a ieșit pozitiv la testarea cu etilotestul, dar amândoi au fost duși la spital, pentru probe biologice.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă. 

 

Citit 10250 ori Ultima modificare Luni, 06 Decembrie 2021 00:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.