Restricții de circulație, timp de trei luni, pe șoseaua-dig Galați – Brăila
Foto: Ovidiu Amălinei

Restricții de circulație, timp de trei luni, pe șoseaua-dig Galați – Brăila
Evaluaţi acest articol
(33 voturi)

Pe şantierul podului peste Dunăre de la Brăila, constructorii se pregătesc să ridice primul segment de tablier metalic din cele 86 care vor forma structura suprafeţei de rulare, anunță reprezentanţii Asociaţiei „Pro Infrastructura”.

„Antreprenorii au o ţintă ambiţioasă de a ridica şi suda două segmente în fiecare zi dar, chiar dacă nu o vor atinge, toată operaţiunea poate fi gata în două-trei luni. Din acel moment podul intră în linie dreaptă. Cerem celor de la WeBuild şi oficialilor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să facă toate demersurile necesare deschiderii circulaţiei pe pod, pe varianta de sud (Măcin), până cel târziu în decembrie 2022”, conform sursei citate.

În acest context, pe șoseaua-dig dintre Galați și Brăila vor intra în vigoare, pentru următoarele aproximativ trei luni, restricții de circulație. „Începând cu data de 12.02.2022, pe şoseaua dig Brăila-Galaţi, în zona ancorajului pod Brăila - respectiv accesul constructorului către turnul Brăila, vor fi impuse restricții de circulație prin limitarea vitezei și devierea tuturor vehiculelor prin „drumul de serviciu” construit provizoriu. Aceste restricții vor fi menținute până la finalizarea montării segmentelor de tablier, aproximativ trei luni de zile”, a anunțat Viorel Eșanu, reprezentant al constructorului.

CITIȚI ȘI: Valoarea contractului pentru podul peste Dunăre, majorată din nou (VIDEO)

Citit 10132 ori Ultima modificare Marți, 15 Februarie 2022 01:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.