Accident la „patru benzi”. Mașină răsturnată în timpul unei manevre de evitare

Accident la „patru benzi”. Mașină răsturnată în timpul unei manevre de evitare
Sursa foto: Facebook/GSDG
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un gălățean în vârstă de 44 de ani s-a răsturnat în mijlocul unei străzi extrem de circulate după ce ar fi încercat să evite impactul cu o autoutilitară care i-a tăiat calea. Accidentul s-a produs pe DN 26, în zona cunoscută sub numele de ”patru benzi”, din cauză că șoferul autoutilitarei, un bărbat de 42 de ani, care se deplasa dinspre Vânători, ar fi trecut brusc de pe banda unu, pe banda a doua, în fața unui autoturism care se deplasa în aceeași direcție.

”Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 44 ani, cu domiciliul în municipiul Galați, ar fi încercat să evite impactul cu autoutilitara trăgând dreapta de volan. Autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă și după ce ar fi intrat în coliziune cu un cap de podeț s-a răsturnat pe partea carosabilă”, au consemnat polițiștii rutieri sosiți la fața locului.

În urma impactului, au rezultat pagube materiale și rănirea ușoară a unui bărbat în vârstă de 65 ani, pasager pe bancheta dreaptă față a autoturismului. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 6744 ori Ultima modificare Vineri, 08 Aprilie 2022 10:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.