Beți și fără permis depistați la volan

Beți și fără permis depistați la volan
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 38 de ani, au fost depistați la volan, în weekend, beți și fără a deține permis.

Primul șofer, în vârstă de 27 de ani, a fost oprit pentru control, pe o stradă din comuna Ghidigeni, polițiștii constatând că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea alcoolscopică a rezultat valoarea de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din verificări, a rezultat că proprietarul autovehiculului, un bărbat de 40 de ani, i l-a încredințat persoanei depistate la volan pentru de a-l conduce, deși cunoștea că nu deține permis de conducere.

Cel de-al doilea bărbat, de 19 ani, a fost oprit în trafic, iar polițiștii Secției 1 Poliție Rurală  Galați au constatat că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mai mult, la testarea alcoolscopică, acesta a prezentat valoarea de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultimul șofer, de 38 de ani, depistat de polițiștii Biroului de Ordine Publică Tecuci, a fost oprit pe strada Traian, din municipiul Tecuci, și s-a constatat că avea permisul de conducere reținut. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat acordul pentru testarea alcoolscopică, acesta refuzând. În continuare, bărbatul a fost condus la spital, unde i-a fost recoltată o probă de sânge, refuzând recoltarea celei de-a doua.

Toți cei trei șoferi s-au ales cu dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Citit 1215 ori Ultima modificare Marți, 20 Septembrie 2022 15:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.