Accident grav cu vehicule grele. Un șofer a murit după un impact cu un tir
Foto: IPJ Galați

Accident grav cu vehicule grele. Un șofer a murit după un impact cu un tir
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Tragedia s-a petrecut în această dimineață, pe DE 581. În coliziune au fost antrenate două vehicule, un tir condus de un vasluian de 27 de ani, si un tractor condus de un bărbat de 47 de ani.

"Un bărbat, cu vârsta de 27 de ani, din satul Fălciu, județul Vaslui, în timp ce conducea un tir pe DE 581, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci către municipiul Bârlad, la km 42 + 200 de metri, a intrat în impact față spate cu un tractor, care era condus, în aceeași direcție de mers, de un bărbat, cu vârsta de 47 de ani, din comuna Priponești, județul Galați.

În urma impactului, cele două autovehicule au părăsit partea carosabilă și s-au răsturnat pe câmp. Din păcate, conducătorul tractorului a decedat.

La testarea alcoolscopică a bărbatului de 27 de ani, rezultatul a fost negativ, însă a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor stabili împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier", a anunțat IPJ Galați.

Citit 3348 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Mai 2023 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.