Unde sunt amplasate radarele în weekend

Unde sunt amplasate radarele în weekend
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii gălățeni vor supraveghea traficul de pe străzile municipiului și de pe șoselele județului și la sfârșitul săptămânii. 

Sâmbătă, 18 noiembrie, radarele Poliției Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Brăilei (zona Tirighina), Tecuci și Drumul Viilor. În județ, șoferii prezenți pe șosele vor fi monitorizați pe DN 25, în localitățile Braniştea și Tudor Vladimirescu, precum și pe DJ 251, în comunele Costache Negri și Matca. Pe DE 581, un radar va fi prezent la Priponești.

Duminică, 19 noiembrie, radarele Poliției Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Tecuci, Movilei și Nicolae Bălcescu. În județ, șoferii prezenți pe șosele vor fi monitorizați pe DN 25, în localitățile Şendreni și Iveşti, precum și pe DJ 251, în comunele Pechea și Cudalbi. Pe DE 581, un radar va fi prezent la Munteni.

Citit 795 ori Ultima modificare Vineri, 17 Noiembrie 2023 15:38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro