Unde sunt amplasate radarele în următoarele zile

Unde sunt amplasate radarele în următoarele zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri, 29 decembrie, radarele Poliției Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Oțelarilor și Traian. În județ, șoferii prezenți pe șosele vor fi monitorizați pe DN 25, în localitățile Braniștea și Tudor Vladimirescu, precum și pe DJ 251, în comunele Costache Negri și Matca. Pe DN 26, radare se vor afla la Vânători și Tulucești, iar pe DE 581 un radar va fi prezent la Berheci.

Sâmbătă, 30 decembrie, radarele Poliției Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Gheorghe Asachi, Brăilei și Calea Galați. În județ, șoferii prezenți pe șosele vor fi monitorizați pe DN 25, în localitățile Ivești și Barcea, precum și pe DJ 251, în comunele Slobozia Conachi și Matca. Pe DE 581, un radar va fi prezent la Priponești.

Duminică, 31 decembrie, radarele Poliției Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Tecuci, Nicolae Bălcescu și Movilei. În județ, șoferii prezenți pe șosele vor fi monitorizați pe DN 25, în localitățile Tudor Vladimirescu și Barcea, precum și pe DJ 251, în comunele Pechea și Cudalbi. Pe DE 581, un radar va fi prezent la Munteni.

Luni, 1 ianuarie, radarele Poliției Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Frunzei, Marea Unire și George Coșbuc. În județ, șoferii prezenți pe șosele vor fi monitorizați pe DN 25, în localitățile Șendreni și Liești, precum și pe DJ 251, în comunele Schela și Costache Negri.

Citit 1275 ori Ultima modificare Joi, 28 Decembrie 2023 13:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.