Tot mai mulți ucraineni, șoferi cu acte false

Tot mai mulți ucraineni, șoferi cu acte false
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Războiul și imposibilitatea de a-și procura acte care să le permită să-și câștige existența îi împing pe tot mai mulți ucraineni la soluții disperate și ilegale. Doi cetățeni ai acestei țări au fost depistați la frontiera gălățeană, în timp ce se pregăteau să părăsească România având asupra lor acte fără de care nu ar fi reușit să practice șofatul profesionist. Amândoi s-au prezentat la PTF Galați-Rutier la volanul unor TIR-uri. La controlul documentelor, polițiștii au descoperit că certificatele de competență profesională pentru transportul internațional de mărfuri nu prezentau elementele de autenticitate și în urma verificărilor au constatat că erau falsificate în totalitate. Asta presupunea că cei doi ucraineni nu aveau, legal, abilitățile necesare pentru a conduce vehicule de mare tonaj în spațiul european, fapt care a determinat autoritățile de la noi să le facă dosare penale. Ambii șoferi sunt cercetați pentru uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Citit 1222 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2024 17:17

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro