Modernizare finalizată la Liceul Teoretic „Dunărea”

Modernizare finalizată la Liceul Teoretic „Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Primăria Galați anunță încheierea lucrărilor de modernizare a clădirii Liceului Teoretic „Dunărea”, proiect cu finanțare europeană. Imobilul a beneficiat de termoizolare completă, înlocuirea tâmplăriei exteriorare și montarea unor pompe de căldură care vor duce la o reducere consistentă a consumumului de energie pentru încălzire. În plus, s-au realizat finisaje interioare, lucrări de zugrăvit, lucrări la instalațiile de iluminat etc.

Valoarea contractului de lucrări este de aproximativ 2,5 milioane de lei, din care 1,8 milioane de lei sunt fonduri nerambursabile.

Obiectivul proiectului a constat în creșterea performanței energetice a imobilului, cu efecte favorabile asupra calității mediului ambiental, a sănătății elevilor și îmbunătățirea calității actului educațional.

Liceul Teoretic „Dunărea” este situat în municipiul Galați, în cartierul Micro 18, pe strada Oltului nr. 24A. Unitatea de învățământ a fost construită în anul 1986, are regimul de înălțime S+P+2E și o suprafață construită 824 mp.  La acest liceu învață aproximativ 700 de elevi.

„Primăria municipiului Galați a realizat deja 20 de obiective de investiții ce au vizat tot atâtea unități de învățământ din oraș. Mai mult, sunt în diverse stadii alte 30 de proiecte pentru modernizarea grădinițelor, școlilor și liceelor”, transmite administrația locală. 

Citit 1931 ori Ultima modificare Marți, 13 Iunie 2023 12:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.