Școala Nr. 29, modernizată cu fonduri europene

Școala Nr. 29, modernizată cu fonduri europene
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

S-au încheiat lucrările pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a Școlii Gimnaziale Nr. 29, din cartierul Micro 19, după ce au fost obținute fonduri europene în acest scop, informează Primăria municipiului Galați.

La Școala Nr. 29 s-au executat lucrări de reabilitare termică, reabilitare termică a sistemului de încălzire/ sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalare a unor sisteme alternative de producere a energiei, instalarea unui sistem de panouri solare fotovoltaice, modernizare a instalației de iluminat aferente clădirii. De asemenea, lucrările au vizat refacerea tencuielilor degradate interioare și exterioare (fațade), refacerea finisajelor interioare în zonele de intervenții, crearea de facilități pentru persoanele cu dizabilități.

Valoarea totală a proiectului cu finanțare europeană a fost de 1.853.506,09 lei lei cu TVA.

Mai mult, la această școală au început de curând lucrările pentru construcția unei săli de sport moderne, în cadrul unui proiect derulat de Compania Națională de Investiții în valoare de aproape 6 milioane de lei, partea de utilități fiind asigurată de Primăria Galați.

Citit 2250 ori Ultima modificare Marți, 12 Septembrie 2023 12:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.