Comunicat de presă - ,,CREȘTE- Calificarea și angajarea pentru tânăra generație”

(3 voturi)

12.12.2023

EUZONE CONSULTANCY NETWORK SRL în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Galați a derulat în regiunea Sud-Est a țării, începând cu data de 29.06.2022, proiectul „CRESTE- Calificarea si angajarea pentru tânăra generațiePOCU 991/1/3/153948

Obiectivul general al proiectului a constat în creşterea ocupării tinerilor NEETs şomeri si imbunătăţirea nivelului de competenţe  pentru 378 tineri din categoria NEETs din regiunea de Sud-Est prin acordarea de pachete integrate și personalizate care să asigure creșterea ocupării și îmbunatățirea nivelului de competențe a tinerilor NEETs.

Rezultatele obținute prin implementarea proiectului se concretizează în finalizarea a 12 programe de formare cu 168 șomeri tineri din categoria NEETs calificați în vederea integrării lor pe piața muncii. De asemenea, peste 100 de persoane din grupul țintă al proiectului au un loc de muncă, urmare a sprijinului oferit în cadrul proiectului.

Proiectul a avut un impact pozitiv asupra regiunii prin finanțarea din fonduri europene a 9 IMM-uri înființate și crearea a 9 locuri de muncă pe domenii diversificate, contribuind astfel la creșterea gradului de ocupare și reducerea numărului de șomeri.

În data de 13.12.2023 va avea loc conferința de închidere a proiectului. La eveniment vor participa reprezentanți ai EUZONE CONSULTANCY NETWORK SRL, Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Galați, beneficiari ai proiectului, parteneri locali și alte persoane interesate.

Conferința va oferi o platformă pentru prezentarea rezultatelor obținute pe parcursul proiectului, împărtășirea experiențelor și discuții despre viitoarele inițiative destinate creșterii și dezvoltării tinerilor în regiunea noastră.

Pentru informații suplimentare și confirmări de participare la conferința de închidere vă rugăm să contactați:

EUZONE CONSULTANCY NETWORK SRL

Dutu Adriana Maria – Manager proiect

sau

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Galați

Avram Sinziana - Coordonator partener

Valoarea totală a proiectului: 4.575.127,83 lei

Valoarea finanțării primite prin Programul Operațional Capital Uman: 4.280.573,4 lei

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

(P)

Citit 909 ori Ultima modificare Marți, 12 Decembrie 2023 13:50