COMUNICAT DE PRESĂ - ÎNCEPERE PROIECT

COMUNICAT DE PRESĂ - ÎNCEPERE PROIECT
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

                      

„Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială „Gabriel Drăgan” Nicorești”

Comuna Nicorești demarează proiectul cu titlul: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială „Gabriel Drăgan” Nicorești”, finanțat din fonduri europene prin apelul PNRR „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”, Componenta C15 – Educație.

Numele beneficiarului: COMUNA NICOREȘTI.

Numele proiectului de investiție: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială „Gabriel Drăgan” Nicorești”.

Obiectivul general: Creșterea calității și diversificării ofertei educaționale, în vederea asigurării standardelor minime corespunzătoare pentru desfășurarea în condiții optime a actului didactic.

Obiectivele specifice:

  • Asigurarea infrastructurii și a resurselor tehnologice pentru Școala Gimnazială „Gabriel Drăgan” sat Nicorești, permițând accesul elevilor la tehnologie prin înființarea unui laborator de informatică dotat cu echipamente dedicate.
  • Asigurarea dotărilor necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă, în laboratorul de științe și în cabinetul de asistență psihopedagogică în cadrul Școlii Gimnaziale „Gabriel Drăgan” sat Nicorești.

Valoarea totală a proiectului: 847.585,50 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum de 712.256,72 lei și valoarea TVA eligibilă aferentă este de 135.328,78 lei.

Data începerii și finalizării proiectului: 17.08.2023 ‑ 31.12.2024.

Codul proiectului: F-PNRR-Dotari-2023-2559.

Date de contact: Primăria Nicorești, sat Nicorești, com. Nicorești, jud. Galați, tel. fix/fax: 0236867021/ 0236867103, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., reprezentant legal: IONEL BOGHIU.

 

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană - UrmătoareaGenerațieUE”

https://mfe.gov.ro/pnrr/     https://www.facebook.com/PNRROficial/

 

 

(P)

 

Citit 877 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2024 14:56