Se caută constructori pentru modernizarea Grădiniței „Step by Step”

Se caută constructori pentru modernizarea Grădiniței „Step by Step”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Până pe 12 februarie 2024, Primăria Galaţi aşteaptă ofertele din partea constructorilor în cadrul licitaţiei lansate pentru modernizarea clădirii Grădiniței „Step by Step” din cartierul Micro 19. Valoarea estimată a contractului este de 5.412.872 de lei fără TVA, iar finanţarea este asigurată din fonduri atrase prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Lucrările care ar urma să fie executate vizează: reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii; reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum; instalarea/reabilitarea/modernizarea sistemelor de climatizare şi/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior; reabilitarea/modernizarea instalaţiilor de iluminat în clădiri; instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi/termice pentru consum propriu; utilizarea surselor regenerabile de energie.

„Anul trecut au fost modernizate la Galați 13 școli, grădinițe și licee (Școlile Nr. 25, 16, 29, 17, «Gr. Teologul», «Ștefan cel Mare», «Miron Costin» – corp C1, CNMK, Liceul Auto, Liceul «Dunărea», Liceul «Anghel Saligny», Grădinița «Codruța», Grădinița «Motanul Încălțat»). La acestea se adaugă Grădinița Nr. 30, modernizată la începutul anului.

Totodată, 25 de școli, grădinițe și licee sunt în modernizare. De asemenea, nu mai puțin de 16,8 milioane de euro sunt alocați prin PNRR pentru dotări la toate grădinițele, școlile și liceele din oraș”, transmite Primăria Galaţi.

Citit 1380 ori Ultima modificare Luni, 29 Ianuarie 2024 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.