BILA ALBĂ, BILA NEAGRĂ / Maidanezi şi drumuri

BILA ALBĂ, BILA NEAGRĂ / Maidanezi şi drumuri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bilă albă directorului Serviciului Public Ecosal, Ionuţ Pucheanu, care a respins ideea nu tocmai inspirată a primarului Marius Stan conform căreia fiecărui cetăţean i se dădea liber să „vâneze” maidanezi, pe care să îi predea apoi padocului Ecosal, în schimbul a doi-trei lei de căţel capturat. După cum bine a anticipat Pucheanu, în contextul unei antipatii faţă de patrupede, justificată, în unele cazuri, am fi riscat, astfel, să asistăm la o adevărată campanie de maltratare a câinilor comunitari, în schimbul căreia „binevoitorii” ar fi fost, culmea, şi remuneraţi. În fapt, tot din vina noastră, a oamenilor, de la politicieni, ONG-uri şi până la simpli cetăţeni, câinii comunitari au invadat astăzi oraşele României.
Bilă neagră conducerii Consiliului Judeţului Galaţi, care a dat cu piciorul unei sume ce depăşeşte un milion de lei, cu ajutorul căreia ar fi putut fi finalizată reabilitarea unui drum judeţean ce necesită reparaţii capitale. Asta în condiţiile în care doar aproximativ 20-30 la sută dintre drumurile judeţene sunt reabilitate şi sigure.

Citit 10757 ori Ultima modificare Luni, 20 Ianuarie 2014 11:39

6 comentarii

 • postat de offff
  Vineri, 24 Ianuarie 2014 14:50
  5.13.229.***
  Pana ii aduna "calificatii"de la ecosal mor de batranete
  pai ecosalu se ocupa cu colectarea gunoiului ,taierea copacilor uscati, schimbarea si vopsitul bordurilor ,pusul garduilor,constructii, asfaltarea strazilor si alte multe meserii binefacute
  acum sunt impovarati si cu vanatoarea de grivei, saracii
  0
  2
  Raportează
 • postat de anodin
  Joi, 23 Ianuarie 2014 15:27
  89.121.158.***
  Presupun ca dom' director s-a speriat de volumul de munca ,justificat , daca s-ar fi recurs la o asemenea masura. S-ar fi oferit un venit cinstit, un oras liber de patrupede fara stapan si cu capacele de canalizare la locul lor,asta ptr o bucata de timp. Aluzie la cei care s-ar fi indeletnicit cu arta cinegetica.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Nu suntem prosti
  Marți, 21 Ianuarie 2014 08:29
  5.13.237.***
  Articol de 2 bani...sa-l puna pe Stan intr-o lumina buna. Se cheama psihologie inversa !!!!(daca dorea primarul cu adevarat...)
  1
  4
  Raportează
 • postat de Cum adica?
  Luni, 20 Ianuarie 2014 20:46
  84.117.40.***
  Bila alba trebuia sa fie neagra. Primarul, de data asta , gasise cea mai buna solutie. Asa scapam si noi de cosmarul maidanezi si traiam intr-o oarecare civilizatie. Asa ne complacem in continuare intr-o mizerie si vacarm de lumea a treia.
  2
  7
  Raportează
 • postat de EU
  Luni, 20 Ianuarie 2014 17:42
  89.137.224.***
  NU MAI VREM MAIDANEZI! NU-I TORTUREAZA NIMIC, VREM DOAR SA SCAPAM o data pentru totdeuana DE EI IN ACEST ORAS...MAI NOU, PROPRIETATEA MAIDANEZILOR!!!!
  1
  9
  Raportează
 • postat de Georgeta
  Luni, 20 Ianuarie 2014 13:26
  89.136.185.***
  Eterna poveste care nu se mai termina, cainii vagabonzi care ne dau fiori cand sunt in haite, vezi Faleza Dunarii, parcuri etc. Toti suntem iubitori de animale dar mai presus de caini sunt oamenii.
  Cred ca primarul a avut o idee buna cu propunerea, daca alta solutie, mai putin costisitoare, nu exista.
  Cat priveste investitia in drumul judetean ce ar fi trbuit reabilitat si nu s-a facut, raspunzatorii ar trebui sa dea
  explicatii in presa. De ce si-au permis pierderea unei sume insemnate la cate nevoi sunt in judetul nostru. De aceea este si ocolit de investitori, nu avem infrastructura
  1
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.