Bila albă, bila neagră/ Pinocchio tace mâlc

Bila albă, bila neagră/ Pinocchio tace mâlc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bila albă se acordă Primăriei Galaţi, care continuă să fie hotărâtă în legătură cu demolarea chioşcurilor din Galaţi. Astfel, după ce pe parcursul anului trecut au fost demolate mai multe construcţii provizorii, în primăvara aceasta urmează să dispară nu numai chioşcurile din zona Ancora, dar şi chioşcurile din zona „La Popescu”, acestea urmând să fie mutate în zona talciocului, mai potrivită cu specificul lor comercial.
Bila neagră merge către politicienii care, în frunte cu premierul Victor Ponta şi cu ministrul Dan Nica, au promis imediat după inundaţii că drumurile şi podurile din judeţ vor fi reabilitate. Evident, aşa cum ne-au obişnuit, una au promis şi alta au făcut, sau mai bine zis nu au făcut, pentru că, în realitate,  nu au realizat nimic din ce au promis. Refacerea infrastructurii a fost o glumă, la fel cum ne-au obişnuit de-a lungul timpului, promisiunile sunt făcute numai pentru că dau bine în momentele de criză, însă pentru locuitorii comunelor afectate de inundaţii nu este nicio glumă că oricând podeţele intens circulate se pot prăbuşi de tot. Nu numai că politicienii nu au realizat cele promise, dar nici nu au mai zis nimic. După ce au scos gogoaşa pe gură, acum tac mâlc, că poate, poate, nu observă nimeni.

Citit 11374 ori Ultima modificare Duminică, 12 Ianuarie 2014 16:31

4 comentarii

 • postat de albena
  Vineri, 17 Ianuarie 2014 13:25
  86.127.215.***
  Ar fi indicata curatarea orasului de chiscurile amplasate aiurea dar referiror la garaje , sunt cetateni care chiar isi tin masina in aceste garaje, achita taxe si impozite si mai degraba s-ar duce entuziasmul spre alte constructii care uratesc orasul.Ganditi-va si la acele masini scoase din garaje, unde ar fi parcate ulterior.......
  1
  1
  Raportează
 • postat de conti
  Marți, 14 Ianuarie 2014 04:28
  89.136.0.***
  BILA NEAGRA pentru VIATA LIBERA ! chiar ma intrebam si eu de ce panaramele voastre de GHERETE stradale nu dispar ??? Stan va lasa COTETELE in pace doar ca sa-l favorizati in presa.!! ok, unele chioscuri chiar trebuiau sa dispara...dar de ce nu spuneti nimic despre familiile care traiau de pe urma acelor magazine, pentru care nu s-a luat nicio masura? normal era ca mai intai sa le ofere alte locatii, sa se poata muta, si abia dupa sa fie evacuati, daramati etc. Pe langa toate astea mi se pare evident ca primarul Stan face jocul SUPERMARKET-URILOR, practic eliminandu-le concurenta. Este de-a dreptul uluitor cum primaria a putut asfalta, semaforiza, ilumina ,le-a facut si sensuri giratorii si multe altele pentru fiecare supermarket iar pentru PIATA CENTRALA (MACAR) nu au facut NIMIC, NIMIC, NIMIC! ce tiganeala ...votati usl in continuare..
  2
  4
  Raportează
 • postat de galatean
  Luni, 13 Ianuarie 2014 12:44
  89.137.231.***
  Chioscurile de langa scoli, mai dispar?Ornamentele de la sarbatori raman si pentru 2015?
  0
  4
  Raportează
 • postat de Bilă Neagră Primăria Galați=Garajeleeeeee !!!!
  Luni, 13 Ianuarie 2014 09:16
  109.99.205.***
  BILĂ NEAGRĂ PENTRU PRIMĂRIA GALAȚI= Garajele ce se află pe spațiul verde fără ieșire la drumul public tot nu sunt demolate. Mașinile ce ies din aceste garaje distrug aleile pietonale și spațiul verde dintre blocuri creând adevărate arături de Primăvară cu bălți și noroaie.
  1
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.