A acroșat bordura și a rănit un alt șofer

A acroșat bordura și a rănit un alt șofer
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un eveniment rutier produs luni, 11 martie, în jurul prânzului, în Galați, s-a soldat cu rănirea gravă a doi bărbați, șoferi ai autoturismelor implicate. În jurul orei 11.00, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați despre producerea unui accident, pe strada Combinatului - Viaduct. La fața locului, oamenii legii au constatat că un tânăr de 19 ani, din Galați, în timp ce conducea autoturismul dinspre Combinatul siderurgic, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, a acroșat bordura şi a fost apoi proiectat într-un autovehicul condus de un bărbat de 30 ani, din localitatea Smârdan, care se deplasa dinspre strada Siderurgiștilor.

Ambii conducători auto au fost răniți şi le-au fost acordate îngrijiri de către echipajul medical sosit la fața locului.

"Celor doi şoferi le-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", ne-a declarat agent-șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Citit 4569 ori Ultima modificare Marți, 12 Martie 2024 15:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.