Sute de petiţii privind drepturile salariale

Sute de petiţii privind drepturile salariale
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi a primit, pe parcursul anului trecut, 610 petiţii în legătură cu abateri în domeniul relaţiilor de muncă sau în cel al securităţii şi sănătăţii în muncă. 35 la sută din totalul petiţiilor au vizat încălcări ale drepturilor salariale.

Vă reamintim că persoanele care consideră că drepturile de angajat le-au fost încălcate pot face reclamaţii la ITM Galaţi în mai multe moduri. Online, prin completarea formularului electronic disponibil la următoarea adresă: https://www.inspectiamuncii.ro/petitii-si-sesizari pentru angajatorii cu sediul în alt judeţ, sau la adresa https://www.inspectiamuncii.ro/web/itm-galati/petitii-si-sesizari pentru angajatorii cu sediul în judeţul Galaţi.

În scris, direct inspectoratului teritorial de muncă pe raza căruia îşi are sediul angajatorul, prin depunerea unei petiţii conform modelului care poate fi descărcat de la adresa https://www.inspectiamuncii.ro/web/itm-galati/formulare sau poate fi procurat gratuit de la Compartimentul Comunicare şi Relaţii cu Publicul, la sediul ITM, sau prin transmiterea formularului de petiţie prin poştă/curier, fax, sau poştă electronică.

Citit 6033 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2019 17:55

1 comentariu

 • postat de ariciul
  Luni, 01 Aprilie 2019 10:44
  90.95.114.***
  Va pot spune ca in malul de la patinoar in toate firmele de hranire a flamanzilor,cu cartoafe pai,shaorme,pittza si gandaci glazurati ori ce sa mai mananca pi acolo la toate sa incalca drepturile salariatilor si controalele pleaca cu sacoselele pregatite din timp .ca ....asa e obiceiul.Si bineinteles toti prostii ori proastele deacolo ,spun ca ...totul este in regula,mintind ,de parca ar pierde niste posturi de seniori manageri platiti cu greutatea lor in aur.Mai oameni buni?Ba salariu minim pe economie este de 2090 de roni pentru 8 ore pe zi 5 zile pe saptamana din care voi trebuie sa incasati cel putin 1400 ,600 mergand la stat sa traiasca lipitorile puturoase care nu fac nimic.Treziti-va bre.Nu mai fiti atat de lasi muncind pe nimic.
  0
  16
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.