Sute de petiţii privind drepturile salariale

Sute de petiţii privind drepturile salariale
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi a primit, pe parcursul anului trecut, 610 petiţii în legătură cu abateri în domeniul relaţiilor de muncă sau în cel al securităţii şi sănătăţii în muncă. 35 la sută din totalul petiţiilor au vizat încălcări ale drepturilor salariale.

Vă reamintim că persoanele care consideră că drepturile de angajat le-au fost încălcate pot face reclamaţii la ITM Galaţi în mai multe moduri. Online, prin completarea formularului electronic disponibil la următoarea adresă: https://www.inspectiamuncii.ro/petitii-si-sesizari pentru angajatorii cu sediul în alt judeţ, sau la adresa https://www.inspectiamuncii.ro/web/itm-galati/petitii-si-sesizari pentru angajatorii cu sediul în judeţul Galaţi.

În scris, direct inspectoratului teritorial de muncă pe raza căruia îşi are sediul angajatorul, prin depunerea unei petiţii conform modelului care poate fi descărcat de la adresa https://www.inspectiamuncii.ro/web/itm-galati/formulare sau poate fi procurat gratuit de la Compartimentul Comunicare şi Relaţii cu Publicul, la sediul ITM, sau prin transmiterea formularului de petiţie prin poştă/curier, fax, sau poştă electronică.

Citit 6268 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2019 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.