Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În luna aprilie, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi a desfăşurat o acţiune de informare cu privire la munca cetăţenilor români în străinătate. Evenimentul a avut loc în cadrul campaniei naţionale "Informare acasă!/Siguranţă în lume!" lansată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

"Campania îşi propune informarea prealabilă a românilor înainte de a lua decizia de a pleca în afara graniţelor ţării, precum şi stimularea procesului de reîntoarcere şi reinserţie socio – profesională pentru românii care hotărăsc să revină acasă", se arată într-un material al ITM Galaţi.

Evenimentul organizat la Galaţi a avut loc la Colegiul Naţional Vasile Alecsandri din Galaţi, în luna aprilie. Cu această ocazie au fost prezentate riscurile la care cetăţenii români se pot expune odată cu decizia de a căuta un loc de muncă în străinătate. Campanie se derulează în două etape: una dedicată tinerilor (în perioada aprilie – mai) şi una dedicată adulţilor (în perioada august – septembrie).

Citit 1317 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2019 09:13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro