Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Nu mai puțin de 520 de locuri sunt disponibile anul acesta la Pompieri și la Poliția de Frontieră. Înscrierile încep pe 15 februarie, toate documentele necesare dosarului de participare la concurs trebuind să fie depuse până pe 10 martie. 

Înscrierile pentru școala care pregătește viitori pompieri încep luni, 15 februarie, și durează până pe 28 februarie. Persoanele interesate de cele 300 de locuri (278 pentru subofițeri de pompieri și protecție civilă și 22 pentru specializarea maistru militar auto) puse la bătaie de Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" din Boldeşti se pot prezenta, între orele 8.00 şi 15.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "General Eremia Grigorescu" al judeţului Galați, din strada Mihai Bravu nr. 36, pentru a depune cererea de înscriere pentru participarea la concurs. Candidații trebuie să depună toate documentele solicitate până pe 10 martie. Probele concursului constau în evaluarea performanței fizice, evaluarea psihologică, evaluarea cunoștințelor (test grilă la matematică) și examinarea medicală.

În ceea ce privește Poliția de Frontieră, Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră "Avram Iancu" din Oradea pune la dispoziţie 220 de locuri. Recrutarea în vederea participării la concursul de admitere se realizează în perioada 15-28 februarie. Înscrierile se vor face la sediile Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră din judeţele Iași, Botoșani, Vaslui și Galați, în funcţie de domiciliu, depunerea documentelor realizându-se până pe 10 martie. Viitorii polițiști vor fi supuși la evaluarea psihologică, evaluarea performanței fizice și evaluarea cunoștințelor.

Citit 8615 ori Ultima modificare Luni, 15 Februarie 2021 17:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro