Încă trei posturi scoase la concurs de Primăria Galaţi

Încă trei posturi scoase la concurs de Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Biroul de Presă, Serviciul Organizare Evenimente şi Compartimentul Proiecte Internaționale sunt structurile din cadrul Primăriei Galaţi care au posturi vacante, pentru ocuparea cărora s-a anunţat organizarea unor concursuri.

Pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție de inspector de specialitate, grad debutant - Biroul de Presă, candidaţilor li se cere doar să fie absolvenți de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă. Dosarele de înscriere se pot depune până pe 22 octombrie 2021, proba scrisă este programată pe 1 noiembrie 2021 şi va fi urmată de interviu.

Pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad superior la Serviciul Organizare Evenimente, candidaţilor li se cere să fie licenţiaţi în științe economice şi să aibă minimum şapte ani în specialitatea acestor studii. Dosarele de înscriere la concurs sunt aşteptate până pe 25 octombrie 2021, proba scrisă va avea loc pe 8 noiembrie 2021 şi va fi urmată de interviu.

La Compartimentul Proiecte Internaționale, se organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție de inspector de specialitate, grad IA. Candidaţii trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, să aibă vechime minimum trei ani în specialitatea studiilor superioare şi autorizație valabilă de diriginte de șantier în domeniile: construcții civile, industriale, agricole sau drumuri, poduri, tunele, piste de aviație, transport pe cablu. Dosarele de înscriere la concurs se depun până pe 12 octombrie 2021, proba scrisă va fi pe 20 octombrie 2021 şi va fi urmată de interviu.

Citit 4147 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Octombrie 2021 19:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.