Primăria Galați angajează un director și un inspector

Primăria Galați angajează un director și un inspector
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Administrația publică locală anunță pe portalul propriu că organizează concursuri pentru ocuparea a două posturi, dintre care unul temporar vacant.

Este vorba, în acest caz, despre postul de inspector de specialitate, gradul II - Serviciul Investiții, pentru care candidaților li se cere să fie licențiați în științe inginerești și să aibă o vechime de minimum șase luni în specialitatea studiilor superioare. Dosarele de înscriere se pot depune până pe 6 mai 2022, la sediul Primăriei. Proba scrisă este programată pe 18 mai și va fi urmată de interviu.

Primăria caută și un director pentru Centrul Multifuncțional de Servicii Sociale Galați, post contractual vacant ce urmează a fi ocupat pe durată nedeterminată. Candidații trebuie să fie licențiați în asistență socială sau sociologie, psihologie sau științe ale educației, drept, științe administrative, sănătate, economie sau management, finanțe sau contabilitate, cu o vechime de minimum trei ani în specialitatea acestor studii. De asemenea, trebuie să fie absolvenți ai unui master în domeniul "management" sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până pe 13 mai 2022, la sediul Primăriei. Proba scrisă va avea loc pe 24 mai și va fi urmată de interviu.

Pentru ambele concursuri, relații suplimentare se pot obține de la Serviciul Resurse Umane și Salarizare, str. Domnească nr. 54, camera 208, tel. 0236-307713, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoană de contact - Toporău Teofania, consilier.

Citit 5501 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Mai 2022 19:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.