În Combinatul Siderurgic, stagii de practică pentru elevi

În Combinatul Siderurgic, stagii de practică pentru elevi
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

În cadrul parteneriatelor cu liceele și școlile profesionale, Combinatul Liberty Galați pune la dispoziție resursele necesare în organizarea stagiilor de practică pentru elevii de la trei instituții de învățământ din județul Galați, care studiază la clasele cu profil electric, mecanic și strungărie, informează compania.

"Doar în ultimele trei luni, peste 60 de tineri de la Liceele Tehnologice «Paul Dimo» și «Radu Negru» din Galați și «Costache Conachi» din Pechea au beneficiat de această oportunitate, dobândind noi competențe profesionale sub îndrumarea mentorilor de la Liberty Galați. După ce au fost instruiți în domeniul securității și sănătății în muncă, elevii au participat la activități practice și interactive desfășurate în cadrul secțiilor de producție, pregătindu-se astfel pentru o carieră profesională în domeniul siderurgic", se arată într-un comunicat de presă al Liberty Galați.

În anul 2023, Liberty Galați va continua programele de practică împreună cu cele trei instituții de învățământ deja partenere, cărora li se va alătura curând Liceul Tehnologic "Aurel Vlaicu" din Galați. "Liberty este cel mai mare angajator din Galați, de aceea suntem dedicați educației tinerilor gălățeni, astfel încât aceștia să-și înceapă cariera profesională încrezători și pregătiți să lucreze într-o industrie dinamică și extrem de importantă pentru economia națională", a precizat Mihaela Vereș, Manager Resurse Umane la Liberty România.

Compania se implică în mod constant în proiecte dedicate educației tinerei generații și colaborează cu Fundația GFG pentru a dezvolta programe educaționale inovatoare menite să le ofere elevilor o nouă perspectivă asupra siderurgiei

Citit 3951 ori Ultima modificare Vineri, 03 Martie 2023 07:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro