Bursa generală a locurilor de muncă, pe 17 mai

Bursa generală a locurilor de muncă, pe 17 mai
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Galați, organizează, în ziua de 17 mai, o nouă ediție a Bursei generale a locurilor de muncă

"Prin organizarea acestui eveniment, instituția noastră urmărește realizarea întâlnirii directe a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale și transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea", potrivit unui comunicat al AJOFM.

Bursa se va desfășura într-o zi de vineri, pe 17 mai, începând cu ora 8.45, simultan în municipiile Galați și Tecuci. În Galați, evenimentul va avea loc în Corpul D al Facultății de Inginerie, din str. Domnească nr. 111. Bursa din Tecuci va fi găzduită de Casa de Cultură din str. 1 Decembrie 1918 nr. 62.

Participarea la Bursa generală a locurilor de muncă este gratuită

Precedentul eveniment similar, care a avut loc în luna mai 2023, a înregistrat printre cele mai mici cifre din ultimii ani. Au participat atunci circa 1.100 de persoane din Galați și Tecuci, mai puține decât cele 1.244 de locuri de muncă oferite. Cât privește firmele care au venit cu oferte de muncă, din 605 invitate au răspuns numai 46 - record negativ al ultimilor șase ani.

Să sperăm că, luna viitoare, vor fi înregistrate plusuri atât la calitatea ofertei de locuri de muncă disponibile, cât și la interesul gălățenilor pentru acestea.

Citit 1579 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2024 17:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro