Producătorul german Kirchhoff va angaja 200 de persoane

Producătorul german Kirchhoff va angaja 200 de persoane
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Producătorul german de sisteme de caroserii auto Kirchhoff a inaugurat miercuri, la Craiova, prima fabrică din România şi va produce cea mai mare parte din componente pentru noul Ford B-Max, până la sfârşitul anului urmând să fie angajate circa 200 de persoane.

Oficialii Kirchhoff Automotive au afirmat, miercuri, în cadrul unei întâlniri cu presa că fabrica de la Craiova, situată lângă unitatea de producţie Ford, a fost construită în doar 11 luni de o echipă de angajaţi Kirchhoff Automotive din Germania, Polonia, Ungaria şi Irlanda. Investiţia este de circa 12 milioane de euro.

În prezent, în fabrică muncesc aproximativ 70 de angajaţi, urmând ca producţia să fie lansată la jumătatea lunii mai.

Preşedintele Kirchhoff Automotive, Arndt Kirchhoff, a declarat, prezent la eveniment, că în prezent compania are aproximativ 10.000 de angajaţi şi producţia împărţită în 29 de fabrici din 12 ţări.

El a precizat că cei aproximativ 200 de angajaţi vor lucra cu echipamente moderne pentru Ford B-Max, iar componentele de fier masiv provin de la fabrica Kirchhoff din Ungaria, sunt finisate la Craiova şi ulterior asamblate în vehicule auto produse în fabrica Ford.

Citit 2324 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Aprilie 2012 14:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.