Hotelierii din Cipru si Grecia vor să angajeze 2.000 de români la un târg de joburi la Bucureşti

Hotelierii din Cipru si Grecia vor să angajeze 2.000 de români la un târg de joburi la Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Peste 40 de hoteluri din Grecia si Cipru participă la ceea de a VIII-a ediţie a târgului de joburi "Happy Summer Job Fair" organizat la sfârşitul lunii februarie la Bucureşti, şi încearcă să angajeze peste 2.000 de români pentru perioada sezonului de vară.

Primul targ de joburi va avea loc la hotelul Ibis de lângă Palatul Parlamentului, pe 25 februarie, şi va fi urmat de alte două manifestări similare în martie şi aprilie.

"Angajatorii preferă tinerii români, deoarece se adaptează uşor, sunt muncitori, responsabili, vorbesc mai multe limbi străine şi învaţă repede. Din aceste motive, numărul ofertelor de muncă creşte în fiecare an", se arată într-un comunicat transmisde Icepworld România, organizatorul târgului.

Sunt disponibile joburi de ospătar, ajutor de ospătar, barman, assistent barman, asistent recepţie, recepţioner de noapte, valet, animator copii, animator hotel, cameristă, spa assistant, maseur, salvamar, ajutor de bucătar, grădinar şi lucrător mentenanţă..

Ofertele vizează locuri de muncă sezoniere, în perioada martie-noiembrie, iar salariile sunt între 500 şi 700 de euro net pe lună, cazarea şi mesele fiind asigurate gratuit de angajator.

Tinerii care vor participa la târgul de joburi Happy Summer vor depune CV-uri, dar vor susţine şi interviurile de angajare pentru obţinerea unui job şi vor semna pe loc oferta de muncă. Angajatorii caută tineri români între 18-30 ani, vorbitori de limba engleză. Experienţa în domeniu nu este necesară, iar persoanele angajate vor beneficia de training înainte de plecare, dar şi la locul de muncă.

Citit 2166 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.