Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cotidianul ”Viața liberă” și Freedom House România vă invită să participați la dezbaterea "Pârghii și piedici în accesarea și derularea proiectelor cu BANI EUROPENI la Galați" organizată în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de Comisia Europeană prin DG Regio.

Evenimentul va avea loc joi, 22 noiembrie 2018, la ora 11.00, la sala de conferințe a hotelului Navrom River, din str. Portului nr. 23, Galați. Ne propunem să discutăm despre bune practici și impedimente în obținerea de finanțare europeană, despre reducerea birocrației și creșterea accesibilizării și eficientizării banilor europeni. Vom avea istorii de succes și povești ”cu cântec” despre și cu bani europeni, aduse de cei care le-au fost protagoniști și vom afla de la acești beneficiari dacă drumul spre finanțare europeană este sau nu ”pavat” cu intenții bune. Vom avea invitați din rândul autorităților, în dubla lor calitate de beneficiari dar și de responsabili pentru asigurarea cadrului legal și fiscal necesar derulării proiectelor, beneficiari de finanțări, consultanți de marcă, auditori și bineînțeles, responsabili de vizibilitatea proiectelor din bani europeni: presa locală și regională. Proiectul “Cohesion Policy in Romania: Better Understanding, Reporting, Dissemination” a fost selectat în cadrul REGIO - Programul Operațional Regional și co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională al Uniunii Europene. Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor. 

Citit 1883 ori Ultima modificare Joi, 22 Noiembrie 2018 16:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro