Gălăţeanca Medea Felina, finalistă la Românii au Talent, s-a căsătorit. A venit din Italia să-şi facă nunta în România (FOTO)

Gălăţeanca Medea Felina, finalistă la Românii au Talent, s-a căsătorit. A venit din Italia să-şi facă nunta în România (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Ea este gălăţeancă, el este brăilean, dar s-au cunoscut în Italia, la Milano, unde au devenit părinţii unei fetiţe. În această vară au venit în România pentru a spune „Da” în faţa lumii şi a lui Dumnezeu. Aceasta a fost dorinţa miresei Mădălina Felea – Medea Felina, după cum este cunoscută din primul sezon al emisiunii „Românii au Talent” de la Pro TV, şi a alesului inimii ei, Florin Lupaşcu. Visul tinerei familii este să se întoarcă definitiv în România.

Au trecut şapte ani de la prima ediţie a concursului „Românii au talent”, Medea Felina – Mădălina Felea, gălăţeanca stabilită în Italia care a uimit publicul şi juriul cu acrobaţiile ei la bară, ajungând până în marea finală, iar fanii emisiunii se bucură să o întâlnească şi recunoască în realitate. Ultima dată s-a întâmplat în vară, când Medea a venit pentru a-şi oficializa relaţia cu brăileanul Florin Lupaşcu.

Visuri împlinite

„De la 16 ani şi jumătate, când am văzut prima oară Braşovul, mi-am spus: aici vreau să mă mărit şi să am casă!”, ne-a mărturisit Medea. Dorinţele s-au împlinit, dar cu un preţ. Şi ea şi soţul ei au trebuit să devină braşoveni de Sânpetru, comuna unde şi-au cumpărat casă. „Când am văzut că pe cartea mea de identitate nu mai scrie Galaţi, ci sat Sânpetru, judeţul Braşov, am simţit o piatră în inimă! Cum am lăsat eu oraşul meu, Galaţi? Măcar scrie că sunt născută la Galaţi”, ne-a mărturisit Medea.

De 17 ani este stabilită în Italia. Aici l-a cunoscut pe Florin, care locuieşte în Milano de 13 ani, şi o au împreună pe Adele, fetiţa lor, care pe 30 octombrie a împlinit patru anişori. Florin a lăsat meseria de vopsitor auto pentru Audi, pe care o avea când a întâlnit-o pe Medea, şi îşi ajută partenera să-şi conducă afacerea: Pole Dancing Academy, o sală de sport completată de o linie de haine şi de accesorii speciale pentru această disciplină.

Pregătiri de nuntă

În locul unei limuzine sau maşini de epocă, Medea şi Florin au ales o trăsură trasă de patru cai albi, care i-a purtat de acasă la starea civilă, apoi la biserică, şi de acolo la restaurantul unde a avut loc petrecerea. Porumbei albi, trupe de dansuri populare din toate zonele ţării, ca să-i uimească pe nuntaşii veniţi din Italia, au completat o nuntă de poveste, în care mirii s-au simţit ca prinţ şi prinţesă.

Medea şi-a comandat rochia de mireasă de pe internet! De cum a văzut-o a ştiut că este exact ceea ce caută! Era o rochie „doi în unu”, după cum spune, pentru că trena se putea scoate, astfel încât mireasa, rămasă într-o rochiţă scurtă, să poată dansa cât pofteşte. Ba chiar să facă acrobaţii la bară!

Emoţie unică

Deşi sunt împreună de şapte ani, au şi un copil împreună, Medea şi Florin ne-au mărturisit că au simţit o emoţie unică, o căldură în inimi în clipa în care s-au văzut mire şi mireasă! Mai ales că Medea şi-a ţinut secretă rochiţa. La cununia religioasă, Medea ar fi dorit ca Florin să-i pună verigheta pe deget, nu naşa, iar Florin să-i poată mărturisi dragostea lui, înainte de acest moment, dar preotul nu a acceptat. Pe drumul către restaurant, au fost în centrul atenţiei, fotografiaţi şi filmaţi de braşoveni şi de turişti încântaţi să-i vadă în caleaşca trasă de cai.

Cine-a evoluat la bară

Medea a ţinut morţiş să aducă din Italia o bară pe care să o monteze în restaurantul unde a avut loc petrecerea. Numai că ştiţi cum se spune: nu-i pentru cine se pregăteşte, ci pentru se nimereşte! Pe scurt, mireasa a fost furată taman când îşi dorea să joace o sârbă ca s-o vadă şi prietenii rămaşi în Italia, pentru care transmitea live, pe Facebook. Dacă s-a lăsat furată, Medea a ţinut să fie dusă într-un local cu bară. Ajunsă acolo, şi-a desprins trena şi, rămasă în varianta scurtă a rochiei de mireasă a executat câteva piruete. La bara din restaurantul de nuntă a evoluat mirele, după ce i-a oferit Medeei o declaraţie de dragoste! Toate, plată a răscumpărării miresei!

"M-am săturat să plătesc chirii în altă ţară"

Nu mai puţin de 200 de persoane sunt înscrise şi frecventează Pole Dancing Academy, sala de sport pe care o are Medea la Milano, prima şcoală care a adus această disciplină în Italia. Afacerea merge bine, gălăţeanca are şase angajaţi, toţi cetăţeni italieni, plăteşte impozite, taxe, chirii în Italia, dar nu şi-a cerut niciodată drepturile care i s-ar fi cuvenit, de pilă alocaţia pentru naşterea fetiţei. Spune că nu i se pare normal să ceară de la o ţară care nu-i a ei. "Pentru italieni, orice aş face, sunt tot străină! Tot româncă sunt, chiar dacă mi-aş lua cetăţenia italiană. Tocmai de aceea vrem să ne întoarcem în România! Sincer, m-am săturat să plătesc chirii în altă ţară! Vrem să revenim în ţara noastră!", ne-a spus Medea. Visul ei este ca atunci când Adele va împlini şapte ani să fie din nou în România. Definitiv!

Mai trebuie spus că invitaţii italieni pe care Medea şi Florin i-au avut la nuntă au fost plăcut impresionaţi de România şi de Braşov, de peisaje, de curăţenie, şi chiar au comparat totul cu Elveţia!

Din nou la "Românii au talent"

Medea Felina ne-a mărturisit că îşi doreşte să revină pe scena emisiunii "Românii au talent", şi nu doar să ajungă din nou în marea finală, ci să o şi câştige! Prinsă cu pregătirile de nuntă, n-a avut vreme să se antreneze pentru a participa la preselecţiile concursului organizat de Pro Tv, dar, pentru anul viitor, şi-a propus să fie în formă maximă şi să cucerească atât juriul, cât şi publicul celebrei emisiuni.

Citit 4697 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Noiembrie 2018 20:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.